Dziękujemy za Twoje zaufanie !


Podkłady cukiernicze pod tort są używane jako podkładka do stabilizowania tortu podczas dekorowania jak i poźniejszego jego transportu. Podkład taki może być wykonany z różnych materiałów, takich jak tektura, styrodur, płyta MDF lub plastik. Podkłady mają różne grubości i kształty. Ważne jest, by podkład miał równą powierzchnię, aby z łatwością tynkować na nim tort.
Dodatkowo, sztywny podkład to solidna podstawa, która zapewni trwałość i stabilność całej struktury tortu, co jest szczególnie ważne, podczas jego składania i dekorowania. Podkład cukierniczy pod tort powinien być dobrze pokryty folią, która zabezpieczy go przed tłuszczem i nasiąkaniem wilgoci z tortu. Grube Podkłady z płyty MDF bardzo dobrze sprawdzą się do tortów piętrowych, tortów wysokich i tortów artystycznych. Nasze Podkłady z płyty MDF mają ładnie pokryty brzeg i są w całości pokryte folią z atestem do kontaktu z żywnością.
Podkłady styrodurowe również zapewnią dużą stabilność i pozwolą na wielokrotne przenoszenie tortu z miejsca na miejsce. Są lekkie, nie chłoną tłuszczu i przyjemnie się z nimi pracuje.
Szeroki wybór kolorów pozwala dopasować podkład do okazji tortu i jego zdobień. Podkład pod tort to nieodłączna część wypieków w cukiernictwie.
Nie tylko torty potrzebują podkładu, ale też wszystkie małe desery np: tartaletki, beziki, chesecakes, minipavlove, monoporcje i wiele innych słodkości, które są porcjowane tak, by były zjedzone na jeden raz. Deserki te wymagają podkładów bankietowych do ich przenoszenia i transportu na spotkania bankietowe i cateringowe
Nasze podkłady pod torty, podkładki pod deserki mają certyfikat do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Jeśli tworzysz wypieki na wesele, komunie, chrzciny i potrzebujesz tacki cukiernicze to nasz sklep jest oczywistym wyborem na najlepsze produkty cukiernicze.



